Gyorséttermi eladó szakmai képzés
Nálunk olyan szakmai tudást és készségeket szerezhetsz, amelyek elengedhetetlenek a sikeres gyorséttermi eladói pozíció betöltéséhez.
2024. november 30.
Pörgős, vidám, energikus személyiség vagy és szívesen választanál egy népszerű szakmát, amellyel könnyen és gyorsan el tudsz majd helyezkedni? Jelentkezz Gyorséttermi eladó képzésünkre és sajátíts el új készségeket a vendéglátásban.
Nálunk olyan szakmai tudást és készségeket szerezhetsz, amelyek elengedhetetlenek a sikeres gyorséttermi eladói pozíció betöltéséhez.
A képzés fókuszában olyan fontos területek állnak, mint az ételszerviz technikái, az ügyfélszolgálati készségek, a pénzügyi kezelés, valamint a higiénia és élelmiszerbiztonsági előírások. Emellett lehetőséged lesz gyakorlati tapasztalatokat szerezni és csapatmunkában részt venni, ami segít abban, hogy magabiztosan és sikeresen működj a gyorséttermi környezetben és lehetőséget teremts a sikeres karrierépítésre ezen a területen.
A gyorséttermi eladók feladata kettős: egyrészt korlátozott választékban, rendelésre készítenek ételeket és italokat, amelyek egyszerűen előállíthatóak és kevés alapanyagot igényelnek. Másrészt, a már készen kapott ételek és italok gyors és hatékony kiszolgálása is a feladataik közé tartozik.
Ezen felül részt vesznek a konyhai kiegészítő tevékenységekben is. Ez magában foglalja az alapanyagok előkészítését, a sütőkben, főzőedényekben történő ételek melegen tartását, valamint a tisztaság és a rend fenntartását a munkaterületen. Tehát fontos szereplők a gyorsétkeztető üzletek működésében, akiknek feladatai kiterjednek az ételek és italok előkészítésétől a vendégek kiszolgálásáig, miközben biztosítják a környezet tisztaságát és az üzlet gördülékeny működését. Ez a szakma nem csak a gyorsaságot és hatékonyságot, hanem a vendégközpontúságot és a minőségi szolgáltatást is előtérbe helyezi.
A képzés célja
Olyan szakemberek képzése, akik a gyorséttermi egységekben, felügyelet mellett, képesek a szakmai követelményekben megfogalmazott feladatok ellátására, illetve akik a vendéglátás dinamikus világában vállalják, hogy a gyorsétkeztetést bonyolító üzletekben étellel és itallal szolgálják ki a vendégeket. Ezek a képzett szakemberek nem csupán egyszerűen ételt és italt szolgálnak fel a vendégeknek, hanem kulturált, udvarias és szakértő módon teszik ezt.
Képzés célcsoportja
- Akik érdeklődnek a gyorséttermi vendéglátás iránt.
- Akik az étteremiparban szeretnének elhelyezkedni, és szakmai tapasztalatot szerezni.
- Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék átirányítani karrierjüket a gyorséttermi vendéglátás felé.
Betölthető munkakörök
FEOR 9235 Gyorséttermi eladó (Gyorsétel készítő és eladó, Hidegbüfé eladó)
Ügyfélszolgálat és kommunikáció
Rendelésfelvétel
Pénzügyi kezelés és pénztárgép használat
Higiénia és élelmiszerbiztonság
Speciális szituációk
Stresszkezelés és csapatmunka
Takarítás, mosogatás
Nyersanyag előkészítés: hús, zöldség, tojás, stb.
Gépek, eszközök kezelése
Berendezések karbantartása, tisztítása
Panaszkezelés
Vészhelyzeti eljárások
Marketing és értékesítési ismeretek
10133008
B/2020/000414/ E/2020/000045
Hirdető: Best-Work
A hirdetés csak tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlatnak!
Ezek a tanfolyamok is érdekesek lehetnek számodra: